Accessoires

Een accessoire, meestal een additie aan een outfit, dat is precies wat een armbandje is. Het is zeker niet nodig om een armbandje te dragen, maar het brengt wel iets leuks met zich mee en het zorgt ervoor dat je outfit er iets leuker uitziet en het brengt alles samen. Het is een gedeelte waarin veell tijd wordt gestoken in de mode, aangezien het een klein stuk is wat deel is van de outfit, waardoor het niet te veel opvalt, maar het brengt wel een grote impact met zich mee

Ibiza armbanden

Een manier om jezelf te uiten en apart te zetten van de generieke armbanden is om een van de Ibiza armbandjes te dragen. Zoals de naam al voorspelt is het een armbandje, gemaakt om de energie van Ibiza te matchen, wat ervoor zorgt dat de armbandjes een speelse look krijgen wat ze uniek maakt. Ze zijn gemaakt van allemaal verschillende materialen, allemaal van verschillende kleuren, zodat ze er hip uitzien en je ze kan customizen tot je eigen ontwerp. Door de verschillende kleuren kun je een vibe creëren met je Ibiza armbandje en de kleren die je draagt. Als je liever een rustieke look wilt kun je er ook voor kiezen om houten kraaltjes te gebruiken, zodat ze wat beter passen bij outfits die je bijvoorbeeld in het alledaagse leven wilt dragen.

Armband

Armbanden zijn sieraden, over het algemeen om de pols of de bovenarm gedragen, vaak ook flexibel en hebben normaal gesproken een ringvorm zodat ze comfortabel zijn om te dragen. Armbanden hebben in het hedendaagse leven een functie, naast het opliften van de esthetische waarde van een outfit, namelijk de rol van een militair of een hospik duidelijk te maken tegenover andere leden van het leger. Ook dragen Belgische politieagenten een rode armband om zich te identificeren, en in het voetbal is degene die het team aanvoert en oppept meestal degene met een armband om zijn of haar bovenarm.