Ben jij ook zo’n fan van losse thee?

Echte theeliefhebbers weten al lang dat het kopen van losse thee veel lekkerder is dan kant en klare theezakjes. Deze kun je namelijk geheel zelf doseren doordat je het zelf in een zakje moet doen. Er zijn ontzettend veel smaken losse thee te koop, waarvoor je het beste in een speciaalzaak voor koffie en thee kunt gaan kijken. In dit soort winkels ruikt het altijd ontzettend lekker, en dat is niet zo raar. Al die verschillende soorten thee produceren namelijk een heerlijke geur, en dat ruik je direct als je daar binnenloopt. Als je zelf ook fan bent van luxe thee uit zo’n theewinkel dan herken je de geur als je thuis het keukenkastje met thee openmaakt. Het heeft een hele typische, super zoete geur en theeliefhebbers zijn er dol op.

 

Losse thee zelf combineren

Het grote voordeel aan het kopen van zakjes met losse thee is dat je alle smaakjes naar hartenlust met elkaar kunt combineren. Gooi bijvoorbeeld verschillende fruitsmaakjes door elkaar, wat een lekkere, tropische mix oplevert. Of combineer losse thee met vanillesmaak met een mix met koekjessmaak. Ook dit levert een hele verrassende combinatie op. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken, of je kunt de smaken combineren. Als je kant en klare theezakjes koopt dan wordt dat natuurlijk heel lastig, maar als je allemaal losse potjes hebt staan met theesoorten dan kun je eindeloos combineren en uitproberen.

 

Organiseer je eigen high tea

Het leuke aan veel verschillende soorten thee in huis hebben is dat je je eigen high tea kunt organiseren. Nodig al je vriendinnen, je moeder of je zus uit en laat ze al die smaakjes proeven. Er zijn zo ontzettend veel smaken thee, en als je nog nooit in een thee-speciaalzaak bent geweest moet je er zeker eens naartoe. Het aanbod is namelijk vele malen uitgebreider dan in een supermarkt, en je zult verstelt staan van de vele heerlijke, super originele theesmaken.