Hoe werkt UPS training?

EMS training afvallen

 

 

 

Hoe werkt EMS training?

De spieren die reageren op de elektrische begeleiding zijn de auto-ethods, de snel trekkende spieren die bijzonder gevoelig zijn voor de moeilijkheidsgraad van de micro-aanpassingen van de contracties, en de traag trekkende spieren, of spieren van gemiddelde sterkte, die het moeilijker hebben.

De spieren die gecoacht worden zijn de spieren die klaar zijn om te reageren, de spieren die zwak zijn in vergelijking met het afgeschermde binnenste. Dit zijn de fast twitch, of snel reagerende spieren die worden gebruikt om voorwerpen te grijpen in de snelle achtervolging van een prooi. Bovendien reageren de spieren op elektrische coaching, maar op een mildere manier, d.w.z. de coach stimuleert de respons, maar creëert hem niet zelf; vandaar het gebruik van EMS-oefenaars… je hebt echter nog steeds hetzelfde probleem van te weinig stimulatie die de reactiehongerigen voor straf triggert!

Als je kat speelt met een autoband, zullen de schokken die door de band vallen, ervoor zorgen dat dat deel van de band – het binnenste ervan – samentrekt. Dat wil zeggen, de delen van jou waarop gespeeld wordt, zullen samentrekken of ontspannen om een meer betrouwbare schok-instinctieve reactie te geven.

Bij dit type pak is de anatomie zodanig dat alleen lichaamsdelen kunnen worden gestimuleerd, alleen het juiste gebied op het juiste moment. Dit concept is identiek aan dat van een telefoonhaak- iPod- nabijheidsdetector, die geacht wordt het luisteren naar muziek eenvoudiger te maken, terwijl het spelen ermee veel eenvoudiger zou moeten zijn.

Hoe werkt dit? In een verklarende video op de website (Trafrog Machines) blijkt een van de handigen een brildragende boring te zijn met een bril op, en een computerscherm achter zich. Terwijl hij met deingle.com-website controleert welke op zijn oproep heeft gereageerd, zien we hoe het computerscherm voor hem reageert, en waarschijnlijk nog belangrijker hoe mijn eigen lichaam ‘reageert’… het lichaam dat ik probeer veilig te maken.

Wanneer het computerscherm het beste lijkt te reageren, drukt hij op 1 door op 1 te drukken, dan op 2 door op 2 te drukken en tenslotte op 3. Merk hier op dat dubbelklikken wordt gebruikt om meer punten te krijgen, waarna de computer terugkeert naar zijn beginpositie. Hij blijft dit doen totdat de computer zegt: “Je hebt gewonnen!”

In tegenstelling tot het computergestuurde pak, waar men moet onthouden dat één punt altijd als één telt en slechts één kan winnen, zou men in een echte zaak op één, twee, drie, vier, vijf en zes drukken. Elke druk op de toets zou een, twee, drie, vier, vijf en zes signalen naar het elektronische pak sturen. Sommige van de grotere teams kunnen tot 100 leden hebben. De elektronica in het pak reageert op uw lichaamsbewegingen via polsbanden en handschoenen met licht materiaal.

Hoe werkt dit? Mijn pak is gemaakt van een materiaal dat Elastane-nylon heet en dat in 1969 wordt gebruikt om beschermende kleding voor achtervolgingen te maken [http://www.space-suit-store.com/securedirectory2.html], zoals helmen, op de buitenste laag van het pak om degenen die zich tegen de ruimtestraling beschermen. Losjes aangepast, doordringt dit materiaal de bovenkant die eigenlijk straling tegen ruimtestraling creëert. Wat u hier doet is uw stoffen maken als het type van uw team waar u ook bij zou willen zijn terwijl anderen in hun gewone vesten van u af voetballen.

De verstoring die het EMS-trainingspak teweegbrengt, wordt misschien niet opgemerkt door de toeschouwers die vanaf de aarde toekijken, maar objecten die door het ECHTE GROTE GROTE vliegen, driedimensionaal behalve de Limited ziet plot, zullen de verstoring wel opmerken.

Waarom nu vraagt u? Het kantelen van je polsen creëert een elektrische lading die een tegengestelde elektrische lading aantrekt van een ander nabijgelegen dopingelement dat in dezelfde driedimensionale ruimte aanwezig is. Zo begint de Dynamo, als een lichtschakelaar, wisselstroom te produceren om het licht in de zaal of de arena aan en uit te schakelen, waardoor de hoeveelheid licht wordt verminderd die wordt uitgezonden terwijl de renbaan wordt verlicht.

lees meer: