Professionele strijders met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven

De eikenprocessierups kan een ware plaag veroorzaken, dus is het zaak hem op tijd te bestrijden. De eikenprocessierups is de mot waarvan de rupsen in eikenbossen voorkomen, waar zij zich voeden met eikenbladeren en aanzienlijke schade aanrichten. Je kunt de processierupsen niet zelf bestrijden, vanwege de giftige brandharen. Je hebt professionals nodig om de Processierups te verwijderen. Als je het zelf probeert te bestrijden, kan het stekende haar je ogen beschadigen. Je kunt de eik ook niet verwijderen, want de brandharen worden met de wind meegenomen. Bel de professionele vechters.

De toename van de eikenprocessierups en hoe deze te bestrijden

De eikenprocessierups is de laatste jaren veel in het nieuws geweest, vooral in Nederland en België. Ze veroorzaken vervelende gezondheidsproblemen. Brandharen veroorzaken jeuk, huiduitslag, branderige ogen, en meer verontrustende klachten. Mensen die overgevoelig zijn, kunnen zwaardere gezondheidsproblemen krijgen. Ze kunnen zelfs in shock raken of blind worden door de brandharen. Je hebt de professionele bestrijders nodig om deze rupsen processiegewijs te verwijderen. Deze bestrijders hebben de juiste uitrusting om van het ongedierte af te komen. Meticuleus en netjes zal de processionaris alle rupsen verwijderen? Als de klus geklaard is, kan je weer genieten van een lekker bakje koffie in jouw tuin.

Je kan op elke plaats en op elk moment gratis advies krijgen

De eikenprocessierups kan zich zeer snel voortplanten en een gevaar voor de gezondheid opleveren. Dit begint midden mei tot juni. Het is belangrijk om voorbereid te zijn als je een eik heeft die processiegewijs verwijderd moet worden. De bestrijders van de eikenrupsen geven je gratis advies op elke plaats en op elk moment . Bel de bestrijdingsdeskundigen en de plaag zal snel opgelost zijn.