Reinigen van de gevel en ramen met een telewash systeem

 

Het schoonmaken van gevels en ramen is een gruwelijke en ontmoedigende klus. Voor het reinigen van de gevels moet op grote hoogte worden schoongemaakt en het is belangrijk om alle veiligheidsrichtlijnen in acht te nemen. Met de toenemende technologie is er ook ontwikkeling in de schoonmaakbranche. Je kan nu al je gevels en ramen veilig en eenvoudig reinigen met behulp van Telewash. Je kan deze krijgen bij een in groothandel schoonmaakmiddelen in jouw stad.

Voor het reinigen van telewash heb je een telewash-systeem met telescopische handgrepen nodig. Je kan deze meters verlengen met behulp van hun uitschuifbare stelen. Bij deze systemen zijn verschillende borstels met rubberen beschermranden verkrijgbaar. Je kan kiezen op basis van het oppervlak dat je moet reinigen.

Hoe werkt wassen met een telewash-systeem?

Het telewash-systeem kan het oppervlak tot 15 meter hoogte reinigen. Daarboven heb je een gondel, hoogwerker of steiger nodig. Er zijn verschillende voordelen van werken vanaf de grond. Je hoeft geen tijd en moeite te verspillen aan het op- en afbouwen en het slepen van zwaar materiaal. De uitschuifbare handgrepen bieden ook veel bereik, aangezien ze als een verlengstuk van je arm zijn. Je wordt geadviseerd om het gefilterde en behandelde osmosewater te gebruiken in het telewash-systeem. Het behandelde water zorgt ervoor dat er geen vlekken, zeepresten of chemicaliën op het oppervlak achterblijven. Het systeem houdt ook jouw huis en kantoor schoon na een regenbui. Je hoeft de ramen niet zelf te drogen.

Milieuvriendelijke reiniging

Omdat alleen het osmosewater wordt gebruikt bij het schoonmaken van jouw huis met het telewash-systeem, is het een milieuvriendelijk schoonmaakproces. Het systeem geeft je een streeploos, schoon oppervlak zonder agressieve chemicaliën te gebruiken die schade kunnen toebrengen aan jouw lichaam of het milieu.